torsdag 10 mars 2011

Hettans dag

Hejsan,

ojoj idag har det varit varmt! Vi trodde att vi kunde sola oss en stund på lunchen men det gick absolut inte! Det var skuggan på kontoret som gällde. Idag har det varit så varmt så man skulle alla gånger kunna ha stekt ett ägg på en sten. Men härligt med värme och sol ändå! Vi vet att våren har kommit av sig hemma så här kommer en stor solig och varm kram från oss till er!

Iallafall efter en rask promenad från hotellet var vi på plats på universitetet vid klockan 8. Lina köpte så klart kaffe på vägen. Vi jobbade en stund innan dagens första möte. Efter mötet var det dags för lunch på universitetets personalkafeteria- kyckling eller köttgryta. På eftermiddagen träffade vi lärare och diskuterade forskningsstudier, infomaterial och hur en sektion ska marknadsföra sig. Alltså, ännu en spännande dag i Botswana!

Efter dagens möten traskade vi den halvtimmes långa promenaden hem och handlade vatten och mat på vägen. När vi kom hem jobbade vi en stund innan vi slängde oss i poolen och svalkade oss- ett dopp var välbehövligt!! Dagen avslutas på vår altan med jobb, bloggande och ett kik vad som har hänt i omvälden.

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som vi har haft!

Varma hälsningar från Lina och Christel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar