tisdag 8 mars 2011

Introduktionsdag på University of Botswana

Hejsan,

här kommer en hälsning från oss efter en lång och spännande dag på Üniversity of Botswana. Hade en trevlig frukost på hotellet där alla satt vid samma bord och småpratade med varandra. Det blev yoghurt och flingor- stekt korv och äggröra är inget för oss på morgonen.

Vi blev hämtade tidigt och åkte till universitetet. Ett jättestort campus, nästan som en liten stad i staden. Vi träffade chefen på sektionen, blev installerade på vårt kontor, tog en liten rundtur på campus och sedan ordnade vi login till nätet på skolan. Sedan var det dags för lunch med lärare på sektionen- kyckling och grönsaksris. Mums! Hela eftermiddagen var vi med på sektionsmöte och blev presenterade för alla lärare. Spännande att lyssna och diskutera frågor (som faktiskt är ganska lika vare sig vi befinner oss på vår sektion eller 1000-tals mil bort på en annan sektion).

Efter en lång och intressant dag gick vi hem till vår lodge och tog ett dopp i poolen innan midagen. Nu sitter vi på vår balkong med varsin laptop och kikar mail och vad som har hänt i omvärlden idag. Snart dags att knyta sig. Tack för idag!

Vi hörs imorgon!

//Lina och Christel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar