måndag 7 mars 2011

På plats i Botswana!

Hejsan,

nu är vi och våra väskor här i ett varmt och spännande Botswana! Resan hir var lååång- först i ett gigantiskt flygplan (Frankfurt- Johannesburg) och sedan ett pyttelitet skumpigt plan mellan Johannesburg och Gaborone. Lärare från university of Botswana kom och mötte oss på flygplatsen och körde oss till vårt hotell. Hotellet är jättetrevligt- nästan som att bo i en stor villa. Christel har redan tagit premiärdoppet i poolen men jag är en badkruka och doppade tårna bara :-)

Här är det varmt! Vi möttes av sol och 35 grader- härligt!!

Idag har vi lokaliserat oss och varit och handlat i kvarterets supermarket. Efteråt satte vi oss och jobbade på vår gemensamma balkong med varsin stor kaffe (jag är ju en kaffetant och hade med mig neskaffe :-) ). Nu stänger vi snart ihop för idag och ska förbereda mat- det blir smarrig soppa och färskt bröd! Mums!

Ha en bra kväll!

Varma hälsningar från Lina och Christel

2 kommentarer:

  1. Härligt att resan gick bra och att både ni båda och väskorna är på plats!Här i Sydost är det första riktiga vårdagen - sol från klarblå himmel! Stod på perrongen i Växjö med näsan mot solen och njöt!!!Det är dock inte särskilt varmt i luften - inte i närheten av er temperatur!
    Stora kramar till er bägge två!
    Ingrid

    SvaraRadera
  2. Härligt Ingrid!
    Du har en tuff vår framför dig, men ingenting är omöjligt för dig.
    Christel och Lina

    SvaraRadera