måndag 21 mars 2011

Skypemöte, presentationer och kungabesök

Dumelang,

ännu en spännande dag i Botswana! Sol och inte ett moln på himlen imorse. Christel satte sig och hade Skypemöte med magisteruppsatsseminarium- fantastiskt att det går att få så bra bild och ljud fast vi är 10 000-tals mil iväg från Karlskrona! Lina jobbade under tiden i skuggan under parasollet. Hettan var tryckande mitt på dagen, men det är ju så härligt ändå med sol och värme!

Efter lunch traskade vi iväg till universitetet- vi var laddade upp till öronsnibbarna inför våra presentationer idag. Vi pratade om PBL och IT i hälso- och sjukvård inför en stor skara lärare som hade massor av intressanta frågor. Alltså- en spännande eftermiddag på univeristetet. Vi hann fira vår kontaktlärare också med paket och sång innan vi traskade hemåt till vårt hotell.

På vägen hem stannade vi plötsligt och bara gapade... I lyckstolparna längs huvudgatan hängde svenska flaggor på rad... Det visade sig att Botswana minsann ska få statsbesök av svenska kungen och drottningen den här veckan! Just när vi är här! Vilket märkligt sammanträffande va? Iallafall, imorgon ska vi spana om vi kanske kan se en skymt av vår kung och drottning här i kvarteren någonstans. Kanske kan man be om skjuts hem till Sverige i helgen? Vi vet ju efter lite efterforskning att de ska åka hem samma dag som vi ska... :-)

Ha en bra kväll!

//Lina och Christel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar